Ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του πολιτικού φορέα Αλήθεια, Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023, 10:30 μ.μ

Σεπ 22, 2023 | Ανακοινώσεις

Πολιτικό Κίνημα ΑΛΗΘΕΙΑ

Αγαπητοί φίλοι

Το πολιτικό κίνημα ΑΛΗΘΕΙΑ έχει δημιουργηθεί από το Δίκτυο Ελληνισμού ως μια νέα μη κομματική και μη αρχηγική πολιτειακή πρόταση όπως αυτή περιγράφεται εδώ:

https://www.diktyoellinismou.gr/politeiaki-protasi-alitheia/

Η πρόσφατη εμπειρία μας κατά την συμμετοχή μας στις εκλογές του Μαΐου 2023, όπου προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να ενώσουμε όλες τις πολιτικές πατριωτικές δυνάμεις μας έδειξε με αδιάσειστο τρόπο ότι πρέπει να εργαστούμε αποφασιστικά προκειμένου ο ελληνικός λαός να γνωρίσει αλλά  και να εκπαιδευτεί στην νέα πολιτική φιλοσοφία του Δικτύου Ελληνισμού.

Για να ελευθερωθεί η Ελλάδα από τον ασφυκτικό κλοιό της Νέας Τάξης πρέπει επειγόντως η πρόταση αυτή να γίνει πεποίθηση και πίστη σε όλους τους ευγενείς και ανιδιοτελείς Έλληνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μετά την δολοφονία του Καποδίστρια επικράτησαν τα αρχηγικά και φεουδαρχικά κόμματα τα οποία ανταγωνιζόμενα το ένα το άλλο κατάφεραν να καταστρέψουν την Ελλάδα από κάθε άποψη. Δημογραφικά, Οικονομικά, πολιτιστικά, πνευματικά και να μας φέρουν στην σημερινή μας εξαθλίωση ως ελληνικό κράτος.

 Δεν γνωρίζουμε που θα οδηγηθούμε εάν δεν αντισταθούμε.  Μέχρι σήμερα τα κόμματα αλλά και όλη Ελλάδα είναι ιδιοκτησία των αρχηγών, των ολιγαρχιών και ιεραρχιών που έχουν υποταχθεί πλήρως στα ξένα κέντρα εξουσίας. Για να ελευθερωθεί και να σωθεί η πατρίδα μας απαιτείται να αλλάξουμε με ριζικό τρόπο την μορφή της πολιτικής μας νοοτροπίας και πρακτικής.

Αυτό σημαίνει μια ουσιαστική Αυτοοργάνωση του ελληνικού λαού στην βάση της ελληνικής κοινωνίας με βασικό άξονα το μη αρχηγικό και το ανιδιοτελές, προκειμένου η ΕΛΛAΔΑ να κυβερνηθεί από Έλληνες με Αρετή και Σοφία. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω του Κεντρικού Εθνικού Συμβουλίου και των τοπικών εθνικών συμβουλίων όπως περιγράφουμε στο ιδρυτικό καταστατικό της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Για τον σκοπό αυτό  Παρασκευή, 22 Σεπτέμβρη 2023, 10:30 μ.μ. θα λάβει χώρα γενική συνέλευση ιδρυτικών και νέων μελών προκειμένου να αναδειχθεί νέο ΔΣ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Για αυτό καλούμε κάθε ευαίσθητο και αισθαντικό Έλληνα που αντιλαμβάνεται πως η κομματοκρατία είναι η βασική αιτία όλων των δεινών του ελληνισμού να συμμετάσχει στην εν λόγω διαδικτυακή συνάντηση ανάδειξης νέου ΔΣ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Εκ της γραμματείας της Αλήθειας

___________
Σύνδεσμος Zoom

Πιέστε τόν παρακάτω σύνδεσμο

Σύνδεσμος

 

Ανακοινώσεις

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Άρθρα